Soull ondersteund

Als uitvaartbegeleider ben je werkzaam midden in de maatschappij. Van jong tot oud en verschillende achtergronden.

Soull wil dan ook haar steentje bijdrage en iets teruggeven.

Alleen op welke manier kun je dit doen, als uitvaartonderneming? 

Soull ondersteunt Prinses Maximacentrum en Hospice Papendrecht

Tijdens de uitvaart van een klein meisje werd mij duidelijk hoe belangrijk het Prinses Maximacentrum is geweest voor dit gezin.

Uniek is ook de wijze waarop we het kind en gezin in alles centraal stellen en ondersteunen. Ook tijdens de ziekte willen we het ‘gewone’ leven van het kind en gezin en de ontwikkeling van het kind nog zoveel als mogelijk door laten gaan. We willen gezinnen zo veel mogelijk betrekken bij de inrichting van de zorg en hun de regie in de zorg geven. We bieden in het gebouw allerlei voorzieningen speciaal voor kinderen en ouders. Neem de ouder-kind kamers zodat ouders altijd bij hun kind kunnen zijn. En de huiskamers waar ouders ook zelf een maaltijd kunnen bereiden. Een bouwspeelplaats, een muziekruimte.

Van iedere uitvaart of andere dienst wordt er geld gedoneerd aan het Prinses Maximacentrum en Hospice Papendrecht, zodat we een centje bij kunnen dragen aan alle onderzoeken die nog gedaan of ontwikkeld worden, maar ook om het voor zieke kinderen en ouders net een beetje aangenamer te maken. Aan het einde van ieder jaar wordt er een bedrag gedoneerd.

Wil je eerst kennismaken? Ik kom graag met je in contact: