Mijn dierbare is overleden. Wat nu?

Zojuist heb ik afscheid moeten nemen van mijn dierbare. Wat moet ik nu doen? Moet ik direct een uitvaartbegeleider bellen? Eigenlijk wil ik graag nog even alleen zijn.

Neem alle tijd die je nodig hebt. Na een intense periode is fijn om met familie en vrienden in besloten kring nog samen te zijn. Of misschien ben je graag gewoon nog even alleen, zonder dat je direct in de regelstand moet en er vreemde mensen langs komen. Er is geen haast!

Is het overlijden thuis, dan kun je, wanneer je eraan toe bent, contact opnemen met de dienstdoende huisarts. Zodra de arts het overlijden heeft vastgesteld, kun je mij bellen. Samen overleggen we wanneer ik naar jullie toe kom.

Het kan zijn dat de overledene nog in het ziekenhuis is en dat het gesprek thuis in alle rust moet plaatsvinden.

Voor mijn begeleiding maakt het niet uit bij welke maatschappij een verzekering is afgesloten.

Bel bij overlijden: 06-45848643.

Wil je eerst kennismaken? Ik kom graag met je in contact: