Sieraden

Vaak weten we niet precies wat we met het as van onze dierbare willen. In een urn thuis, uitstrooien op het strooiveld of op een speciale plek. Een mooie tatoeage laten zetten met de as hierin verwerkt of een eigentijds sieraad.

Wil je graag het as van jouw dierbare verwerken in een mooi sieraad of in je eigen sieraad, bijvoorbeeld je trouwring? Bij Jeweltrend in Ridderkerk hebben ze mooie sieraden die geschikt zijn voor het bewaren of verwerken van as. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met mij op dan vertel ik je er alles over.

Bloemen

Soull werkt samen met Bloemtique Bamboe in Papendrecht. Zij kunnen ieder gewenst bloemstuk voor je maken. Van rouwstuk of boeket tot modern stuk. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

Naast dat zij de bloemstukken maken, komen zij ook op locatie. Er is dan de mogelijkheid om samen met familie, kinderen en kleinkinderen een mooi stuk te maken voor op de kist, bij het graf of als decoratie. Door dit te doen maken jullie het als familie eigen én hebben de kinderen ook een mooie bijdrage.

De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Wil je eerst kennismaken? Ik kom graag met je in contact: