Herken je dat? Als je op sociale media kijkt, lijkt iedere ondernemer dagelijks bezig om zichzelf te presenteren met de mooiste promotie verhalen en foto’s. Niet alleen op sociale media, maar ook in de krant en de huis aan huis krantjes. In de huidige tijd ontkom je er niet aan om je sociale media te gebruiken om je bedrijf kenbaar te maken aan de buitenwereld.  Ook ik ontkom er niet aan. Wel wil ik hier graag een verschil in maken!

Als uitvaartbegeleider mag ik mijn onderneming vertegenwoordigen en vertellen wat ik te bieden heb. Vandaag wil ik mijn samenwerkingspartners in het zonnetje zetten. Je kunt namelijk geen mooie uitvaart faciliteren in je eentje. Er komt van alles bij kijken, zoals een vervoerder, verzorger, leverancier van een kist, bloemist, drukker en er is een onderkomen nodig om een mooi laatste samenzijn te kunnen organiseren.

In de wereld van de uitvaart is het van groot belang dat je een goed netwerk, gelijkwaardige samenwerking en nog belangrijker; vertrouwen in elkaar hebt! Alleen dan kun je het beste uit jezelf halen en nabestaanden ondersteunen in de emotionele rollercoaster die hen te wachten staat. Beste samenwerkingspartners; bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen. Zonder jullie waren de uitvaarten minder mooi!

#Arjanvanderpadtoverledenverzorging #Aspida #Orchis #Akida #Vanwijk #bloemtiquebamboe #familycards #DrukkerijRAD #hospicedecirkel #bloemtiquebamboe #familycards #DrukkerijRAD #HetSpectrum #Essenhof #Drechtstreek #Dela #DeUitvaartplanners #Gaandeweg #Rememberme #CMO #Jorinewolf #webmyday