De donkere dagen staan weer voor de deur. We hebben mooie zomermaanden achter de rug. Door corona is iedereen zijn zomer anders gegaan als dat we aan het begin van dit jaar hadden gedacht. 2020 gaat als een bijzonder jaar de boeken in. Vóór 2020 was alles heel normaal, snel de deur uit, even hierheen, naar een concert, naar de bioscoop en lekker uit eten. Helaas is dat er nu allemaal even niet bij.

Bij alles wat we nu (willen) doen moet je vooraf goed nadenken. Dit geldt ook voor alle uitvaarten van de afgelopen maanden. De ene week waren er andere dingen mogelijk dan de week er voor of de week er na. Voor juli geen condoleren, vanaf 1 juli mocht het wel op gepaste afstand.

Waar je voorheen misschien had gedacht; ‘zo wil ik mijn uitvaart’, loopt deze nu toch echt heel anders. Over je eigen uitvaart nadenken is al de moeilijkste taak die er is, laat staan dat je dan ook nog alle regels van nu daarbij moet nemen. Niet te doen! Er kunnen dingen niet, maar er zijn ook tal van dingen die wel kunnen. Welke dit zijn?

Soull denkt graag met je mee!