Download mijn wensenboekje!

Eigenlijk willen we er niet te lang bij stil staan of over praten. Het is geen onderwerp om op een verjaardag te bespreken of bij een borrel. Het komt altijd onverwachts en we hopen allemaal in goede gezondheid rond de 80 jaar te worden.

Alleen… Er komt een moment dat je komt te overlijden. De uitvaart kun je niet meer regelen, dit mogen je nabestaanden doen. Gelukkig kennen zij je goed dat ze precies weten wat je wilt. Of toch niet?

Hoe fijn is het voor nabestaanden als zij op dat moment je wensen erbij kunnen pakken en precies weten wat je wilt. Wie kan er immers een mooiere laatste dienst regisseren dan jijzelf!

Dit wensenboekje geeft je de mogelijkheid om na te denken over je uitvaart en eigen wensen aan te geven. Als je nu vanuit je hart uitspreekt wat je wilt, wat zou dat dan zijn? Alles kan en niets is te gek. Er is veel om over na te denken en ik kan mij goed voorstellen dat je niet weet wat de mogelijkheden zijn. Kom je er niet uit of heb je vragen? Stel ze gerust. Soull staat voor je klaar, ook op deze momenten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je eerst kennismaken? Ik kom graag met je in contact: