Bijna iedere uitvaartondernemer heeft een wensenboekje. Hierin kun je aangeven hoe jij graag wilt dat je uitvaart er uit komt te zien. Ik heb lang nagedacht of dit ook iets voor Soull zou zijn. Ik zal eerlijk zijn en uitleggen waarom ik hier over twijfelde:

Als het gaat over wensen die mensen hebben, staat de uitvaart vaak niet in de top 3, omdat we daar liever nog niet teveel over nadenken.

Uiteindelijk ben ik toch over stag gegaan, zeker nadat ik een uitvaart mocht verzorgen waarbij de nabestaanden absoluut niet wisten wat hun dierbare had gewild. Naast alle emoties, zorgt dit voor de nodige stress in 5 dagen. Iets waar je totaal niet op zit wachten. Je wilt de laatste dagen zo goed mogelijk doorbrengen en de mooiste dienst vorm geven die je je maar kunt bedenken!

Hier is hij dan… Vers van de pers; Mijn laatste wens.

Eigenlijk heeft het niets met een wens te maken. Het boekje is puur bedoeld om eens de tijd te nemen en na te denken over wat JIJ nu zou willen, maar ook is er alle ruimte om aan te geven wat JIJ belangrijk vindt, wat je nog wilt vertellen en wat je geluksmomenten waren in het leven.

Een uitvaart gaat over een geliefde, maar is voor de nabestaanden om de geliefde heen. En die geliefde… Dat ben JIJ!

Hoe ziet jouw uitvaart eruit?

Soull deelt graag Mijn laatste wens. Wil je er één of meerdere ontvangen? Stuur dan een mailtje naar chantal@soull.nl met je adresgegevens. Binnen 3 dagen ontvang je het boekje thuis!